AnaSayfa / Genel / Kahve falında minarenin eğildiğini görmek

Kahve falında minarenin eğildiğini görmek

Kahve falında minarenin eğildiğini görmek çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, konforunun yerinde olacağına işarettir.

Kahve falında minarenin eğildiğini gördüyseniz:

  • Genelde gelişmeler lehinize ilerliyor.

Kahve falında minarenin eğildiğini görmek çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında cami minaresinin eğildiğini görmek karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına inanılır.

Kahve falında önünde eğilmek yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine inanılır.

Kahve falında yere eğilmek kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına yorulur.

Kahve falında evin eğildiğini görmek verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında ağacın eğildiğini görmek işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dişlerin eğildiğini görmek daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, sıkıntıya ve zahmete düşeceğine yorulur.

Kahve falında rükuya eğilmek işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir