AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki minare görmek

Kahve falında iki minare görmek

Kahve falında iki minare görmek çözmek için başkalarından yardım isteneceğine, bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, sorunlarının da son bulacağına, bağının ve bahçesinin de artacağına alamet eder.

Kahve falında iki minare gördüyseniz:

  • Utanmayı bırakabilirseniz, işe koyulmadan önce ayrıntılı bilgiler vermeniz gerekiyor olabilir.

Kahve falında yıkık minare görmek yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine işarettir.

Kahve falında minarenin yandığını görmek dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cami minaresi görmek istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına yorulur.

Kahve falında minare yıkılmak huzuru yakalayacağına, rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına delalettir.

Kahve falında cami minaresinin eğildiğini görmek fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine, mutluluğunu çoğaltacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah minare görmek aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, başka projeler içinde yer alarak atılımlarını artıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kabenin minarelerini görmek işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, iyiye ve güzel olana ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski minare görmek dinine bağlı kalacağına, yaptığı hataları düzelteceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir