AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük mermi görmek

Kahve falında büyük mermi görmek

Kahve falında büyük mermi görmek hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, zor durumlara düşüleceğine, pek az kazanç getireceğine, kısmetinin de açılacağına, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, elindeki imkânları seferber edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyük mermi gördüyseniz:

  • Bazı ihtiyaçlarınızı karşılamak için yapacağınız harcamalarda aşırıya kaçmanız söz konusu olabilir.

Kahve falında büyük mermi görmek aile hayatlarını bozulacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında vücutta mermi görmek kazancının bol olacağına, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına rivayet eder.

Kahve falında top mermisi görmek aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine delalet eder.

Kahve falında mermiyle vurulmak parasal olarak genişliğe çıkılacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına yorulur.

Kahve falında havan mermisi görmek fal sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tabanca ve mermi görmek uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında mermiyi eline almak hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına, hayırlı haberler getireceğine yorulur.

Kahve falında kurşun mermi görmek geçiminin yerinde olacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir