AnaSayfa / Genel / Kahve falında mermiyle vurulmak

Kahve falında mermiyle vurulmak

Kahve falında mermiyle vurulmak güzel bir ilişkiye başlanacağına, yeni bir alışkanlık edinileceğine, hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında mermiyle vurulmak gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde, dış görünüşünüzde değişiklikler yaparken veya ikili ilişkilerinizde aşırılıklardan kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında mermiyle vurulmak maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında mermi yutmak maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, aşk hayatının yakın zaman içinde hareketleneceğine işaret eder.

Kahve falında silahla mermi atmak kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında patlamış mermi görmek maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine, iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına delalet eder.

Kahve falında yerde mermi görmek huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, kendisini keşfedeceğine işaret eder.

Kahve falında altın mermi görmek karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, borçlarının da kapanacağına delalettir.

Kahve falında dolu mermi görmek esenlik içinde olacağına, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalettir.

Kahve falında mermi atmak üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir