AnaSayfa / Genel / Kahve falında üveyik kuşu görmek

Kahve falında üveyik kuşu görmek

Kahve falında üveyik kuşu görmek aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, bahtın açık olmasına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında üveyik kuşu gördüyseniz:

  • Çevreden gelen fikirler doğrultusunda saçma planları yürürlüğe sokup kendi işinizi zorlaştırabilirsiniz.

Kahve falında üveyik kuşu görmek cevabın olumlu olması halinde çok istenen bir işe girileceğine eğer cevap olumsuz olursa yeni bir çalışmaya başlanacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üveyik avlamak iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına işaret eder.

Kahve falında mavi ve yeşil muhabbet kuşu görmek eski kırgınlıkların geçmişte kalacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuşun öldüğünü görmek rakiplerini mağlup edeceğine, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşu konuştuğunu görmek kar sağlayacağı işlere gireceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kafeste mavi muhabbet kuşu görmek sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye, uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Kahve falında deve kuşu eti yemek hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine rivayet eder.

Kahve falında muhabbet kuşunun ölmesini görmek dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, yaşanan kötü anıların silineceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir