AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük kanarya görmek

Kahve falında büyük kanarya görmek

Kahve falında büyük kanarya görmek girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, şifaya ve çarelere kavuşacağına, çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük kanarya gördüyseniz:

  • Çok istediğiniz bir aktiviteye katılamamanız olasıdır.

Kahve falında büyük kanarya görmek belki de hayatının aşkını bulacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kanarya yakaladığını görmek aksiliklerin son bulacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına delalettir.

Kahve falında muhabbet kuşu ve kanarya görmek her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında kanarya yavrusu görmek çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kanaryayı kafese koymak sıkıntıların ve dertlerin artacağına, hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına işaret eder.

Kahve falında siyah kanarya görmek işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında öten kanarya görmek hakkında dedikodu çıkarılacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına yorulur.

Kahve falında iki kanarya görmek emrinde insan çalıştıracağına, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir