AnaSayfa / Genel / Kahve falında muhabbet kuşu ve kanarya görmek

Kahve falında muhabbet kuşu ve kanarya görmek

Kahve falında muhabbet kuşu ve kanarya görmek sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, hayırsız olaylar yaşayacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında muhabbet kuşu ve kanarya gördüyseniz:

  • Duraklar, karamsarlığa kapılır veya cayarsanız zararlı çıkabilirsiniz.

Kahve falında muhabbet kuşu ve kanarya görmek istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine alamet eder.

Kahve falında kanarya kuşu görmek yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayatının adeta cennete döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kanarya kuşu tutmak sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına, yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi kanarya görmek bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına rivayet eder.

Kahve falında uçan kanarya görmek içine düştüğü durumu düzeltmek için çok uğraş veren fal sahibinin amacına ulaşacağına, yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kanarya sevmek attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına delalettir.

Kahve falında kanarya öldürmek onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına alamet eder.

Kahve falında sarı kanarya görmek yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir