AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki kanarya görmek

Kahve falında iki kanarya görmek

Kahve falında iki kanarya görmek kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine ve gelecekten iş, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına, borç yüzünden uykuların kaçacağına, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, çok başarılı ve zengin birisi olacağına işaret eder.

Kahve falında iki kanarya gördüyseniz:

  • Zihinsel çalışmalarda yüzeysel kalabilirsiniz.

Kahve falında öten kanarya görmek eline geçen parayı işlerini büyütmek için harcayacağına, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına alamet eder.

Kahve falında kırmızı kanarya görmek durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kanaryayı kafese koymak şifa bulacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kanarya yumurtası görmek ekonomik şartlarının iyileşeceğine, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında mavi kanarya görmek mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kanarya yavrusu görmek çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına rivayet eder.

Kahve falında yavru kanarya görmek rahatsızlık veren durumların son bulacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına delalet eder.

Kahve falında kanarya kuşu görmek sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir