AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanaryayı kafese koymak

Kahve falında kanaryayı kafese koymak

Kahve falında kanaryayı kafese koymak koltuğunun da yükseleceğine, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine, büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine, hayallerini gerçekleştireceğine, işlerinin artacağına, yoluna pek çok engelin çıkacağına, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına delalet eder.

Kahve falında kanaryayı kafese koymak gördüyseniz:

  • Özel ilişkilerinizde katı olmamalısınız.

Kahve falında kanaryayı kafese koymak hayattan yana umudunun kırılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına yorulur.

Kahve falında kafeste kanarya görmek hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında kanarya yavrusu görmek faturaların biriktikçe birikeceğine, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına rivayet eder.

Kahve falında kanarya sesi duymak maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına yorulur.

Kahve falında sarı kanarya görmek hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş kanarya görmek gözünün de gönlünün de doyacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında öten kanarya görmek yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında iki kanarya görmek atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir