AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanarya yavrusu görmek

Kahve falında kanarya yavrusu görmek

Kahve falında kanarya yavrusu görmek işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, umutlarının çoğalacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına tabir olunur.

Kahve falında kanarya yavrusu gördüyseniz:

  • Yeni şeyler öğrenmenize aracılık edecek seminer, kur v.b eğitimler almanız hayran kitlenizi arttırabilir.

Kahve falında yavru kanarya görmek yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan fal sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine, büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kanarya yavrusu görmek çözümsüz sorunları olmayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında kanarya kuşu tutmak kısa süre içinde büyük atılımlar yapacağına, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine rivayet eder.

Kahve falında kanarya tutmak bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına, dertlerin ve zorlukların da biteceğine işaret eder.

Kahve falında iki kanarya görmek üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü kanarya görmek uzak bir yola gidileceğine, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında kanarya görmek olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine rivayet eder.

Kahve falında kanarya sesi duymak büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir