AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah kanarya görmek

Kahve falında siyah kanarya görmek

Kahve falında siyah kanarya görmek başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında siyah kanarya gördüyseniz:

  • Eşinizin veya sevgilinizin bazı tutumları sizi son derece duygulandırabilir.

Kahve falında siyah kanarya görmek hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına rivayet eder.

Kahve falında kanaryayı kafese koymak zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine delalet eder.

Kahve falında kanarya sesi duymak aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, yarınlarına inanacağına işarettir.

Kahve falında yeşil kanarya görmek ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında kanarya yakaladığını görmek uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, acı veren durumların vuku bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kanarya kuşu görmek bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına delalet eder.

Kahve falında muhabbet kuşu ve kanarya görmek makamının sarsılmayacağına, çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına delalettir.

Kahve falında sarı kanarya görmek iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir