AnaSayfa / Genel / Kahve falında öten kanarya görmek

Kahve falında öten kanarya görmek

Kahve falında öten kanarya görmek hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına inanılır.

Kahve falında öten kanarya gördüyseniz:

  • Doğru soruları sorsanız bile, doğru cevapları alacağınızın garantisi olmayabilir.

Kahve falında öten kanarya görmek dileklerin yerine geleceğine, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına delalettir.

Kahve falında öten kuşlar görmek manevi olarak da yıpranacağına, kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında öten horoz görmek eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında öten baykuş görmek eline geçen gelirin de çoğalacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında öten muhabbet kuşu görmek ardından yeni bir işe gireceğine, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında öten keklik görmek yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kanarya beslemek sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sarı kanarya görmek emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, falda görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir