AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanarya yakaladığını görmek

Kahve falında kanarya yakaladığını görmek

Kahve falında kanarya yakaladığını görmek yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, kazançlı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kanarya yakaladığını gördüyseniz:

  • Kendinizi aniden gelişen tartışmaların veya gerilim içeren bilgilendirmelerin ya da haberlerin ortasında bulabilirsiniz.

Kahve falında sarı kanarya yakalamak makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine delalettir.

Kahve falında kanarya yakaladığını görmek çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı kanarya görmek sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kanarya görmek aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz kanarya görmek hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında kanarya öldürmek kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında kanarya kuşu görmek dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, kişinin başarıdan başarıya koşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarı kanarya görmek gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir