AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük kadın memesi görmek

Kahve falında büyük kadın memesi görmek

Kahve falında büyük kadın memesi görmek buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, mutluluğunu hiçbir şeyin bozamayacağına, içinin ve kafasının da rahat edeceğine, rızkının kesilmeyeceğine, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına alamet eder.

Kahve falında büyük kadın memesi gördüyseniz:

  • Sosyal yaşamınızı veya kariyerinizi ilgilendiren bazı olanaklar veya planlar gerçekten süper bir fırsat anlamına geliyor olabilir.

Kahve falında büyük kadın memesi görmek iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında memesini büyük görmek ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, çok kıskanacağı bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yaşlı kadın memesi görmek hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, yeni bir yol tutulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir kadının memesini emmek projelerin büyük başarılar kazandıracağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine işarettir.

Kahve falında kadın memesi yalamak yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadın memesi okşamak zenginliğe kavuşacağına, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına inanılır.

Kahve falında kadının memesini tutmak fal sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına, kişinin işlerinin yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kadının memesini ellemek elinde bulunan imkânları yardıma muhtaç olan insanlar için kullanacağına, çok rahat bir döneme girileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir