AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın memesi yalamak

Kahve falında kadın memesi yalamak

Kahve falında kadın memesi yalamak başarılı adımlar atılacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine rivayet eder.

Kahve falında kadın memesi yalamak gördüyseniz:

  • Dağınık düşüncelerinizi bir araya toplamalı aralarında ilişkisi olanları gruplandırmalısınız.

Kahve falında kadın memesi yalamak kişinin şansının artacağına, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında kadın uzvu yalamak maddi anlamda zarar edeceğine, sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında kadının organını yalamak geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, işlerini yoluna koymayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadını yalamak var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında kadın göğsü yalamak ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadın organı yalamak işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın yalamak yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında kadının avret yerini yalamak bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir