AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın memesi okşamak

Kahve falında kadın memesi okşamak

Kahve falında kadın memesi okşamak maddi açıdan iyi bir noktaya gelineceğine, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı maddi sıkıntılardan kurtulacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına işarettir.

Kahve falında kadın memesi okşamak gördüyseniz:

  • Kirada oturuyorsanız, komşularınız türlü problemler yaratabilir veya kardeş ya da kuzenlerin sorunlarıyla uğraşılması gerekebilir.

Kahve falında kadının memelerini okşamak sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına ve çok hayırlı kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın memesi okşamak aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına yorulur.

Kahve falında kadın okşamak daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında bir kadını okşamak sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, oldukça kazançlı işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında kadın bacağı okşamak kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kadını okşamak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına yorulur.

Kahve falında kadın memesinden süt emmek çoluk çocuğa karışacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine işarettir.

Kahve falında kadın memesinden süt içmek düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, duyguların karşılık bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir