AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadının memesini tutmak

Kahve falında kadının memesini tutmak

Kahve falında kadının memesini tutmak kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, bekarlar için evlenmeye, maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, günahların da affolacağına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine işarettir.

Kahve falında kadının memesini tutmak gördüyseniz:

  • Sezgileriniz ne diyorsa o şekilde ilerlemenizde fayda var.

Kahve falında kadın memesi tutmak işlerin hayırlı kapılar açacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına delalet eder.

Kahve falında kadının memesini tutmak işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine, işinin aksayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kadının memesini ellemek atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına, buna rağmen kazanç getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir kadın memesi görmek böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine yorulur.

Kahve falında başka bir kadının memesini görmek üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, hayatının zaferlerle dolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın memesi yalamak işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadının memesini emmek yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına tabir olunur.

Kahve falında kadın memesi sıkmak yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına, kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir