AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaşlı kadın memesi görmek

Kahve falında yaşlı kadın memesi görmek

Kahve falında yaşlı kadın memesi görmek borçlarının biteceğine, çok hayırlı şeylere, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, hedeflere ulaşılacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, çok büyük kısmetler kazanacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına işarettir.

Kahve falında yaşlı kadın memesi gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızı yürütme veya ortaya koyma konusunda ısrarcı ya da inatçı olabilirsiniz.

Kahve falında yaşlı kadın memesi görmek gelirinin azalacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek kadın memesi görmek sıkıntı yükleneceğine, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına işarettir.

Kahve falında kadının memesini ellemek eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına ve büyük ruhsal sorunlar yaşayabileceğine, kazançlı olacağı işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında kadını memesinden öpmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına yorulur.

Kahve falında kadın memesi okşamak patron koltuğuna geçeceğine, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine alamet eder.

Kahve falında yabancı kadın memesi görmek yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında bir kadın memesi görmek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, fal sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine inanılır.

Kahve falında kadın memesi emmek büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir