AnaSayfa / Genel / Kahve falında memesini büyük görmek

Kahve falında memesini büyük görmek

Kahve falında memesini büyük görmek hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, eğer sorunları varsa en kısa zamanda bu sorunlara çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında memesini büyük gördüyseniz:

  • Sosyalleşerek gelecekte sizin için faydalı kişilerle tanışabilir veya faydalı olabilecek bilgiler toplayabilirsiniz.

Kahve falında büyük kadın memesi görmek kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya rivayet etmektedir.

Kahve falında memesini büyük görmek işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine, kötü düşmana işarettir.

Kahve falında memelerin sarktığını görmek sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine delalet eder.

Kahve falında memede irin görmek kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında memeden emmek hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine inanılır.

Kahve falında memede sivilce görmek rahatsızlıkların son bulacağına, tövbelerin amacına ulaşacağına delalettir.

Kahve falında memeden kan geldiğini görmek yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına, yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında memelerini görmek aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir