AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadının memesini ellemek

Kahve falında kadının memesini ellemek

Kahve falında kadının memesini ellemek rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına, bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine, büyük düşüneceğine, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kadının memesini ellemek gördüyseniz:

  • Hobilerinize ayıracak pek çok zaman bulabileceksiniz.

Kahve falında bir kadının memesini ellemek sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, kötü bir alışkanlığından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında kadının memesini ellemek maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına alamet eder.

Kahve falında kadın memesine ellemek evli ise eşiyle mutlu bir hayat süreceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına rivayet eder.

Kahve falında kadın memesi ellemek herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının memesini ellemek aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına delalet eder.

Kahve falında kızın memesini ellemek düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, insanları hak yoluna çağıracağına alamet eder.

Kahve falında memeye ellemek dayanışma içinde kalacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kadın göğsünü ellemek sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir