AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz renkli mavi gözlü kedi görmek

Kahve falında beyaz renkli mavi gözlü kedi görmek

Kahve falında beyaz renkli mavi gözlü kedi görmek sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz renkli mavi gözlü kedi gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler sizinle aynı pozisyonu almak istemeyebilirler.

Kahve falında beyaz renkli mavi gözlü kedi görmek kazandıklarının tadını çıkaracağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz mavi gözlü kedi görmek problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına, hayallere kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz tüylü mavi gözlü kedi görmek şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine ve bu sayede ileriye yönelik hayırlı yatırımları olacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz ve mavi gözlü kedi görmek kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine alamet eder.

Kahve falında mavi renk göz görmek kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine inanılır.

Kahve falında renkli mavi göz görmek başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi renkte göz görmek hastalıkların sona ereceğine, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi renkli göz görmek sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir