AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözsüz kedi görmek

Kahve falında gözsüz kedi görmek

Kahve falında gözsüz kedi görmek sürpriz ve olumlu olaylar yaşayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına, özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına, elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, keder yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında gözsüz kedi gördüyseniz:

  • Yabancı kişilerle olumlu iletişimler kurabilirsiniz.

Kahve falında iri gözlü kedi görmek her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına delalet eder.

Kahve falında tek gözlü kedi görmek ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına, fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kedi gözü görmek iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, içinin rahatlayacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine işaret eder.

Kahve falında kedinin gözünü görmek başının ağrıyacağına, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz tüylü mavi gözlü kedi görmek çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında beyaz renkli mavi gözlü kedi görmek bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dört gözlü kedi görmek gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah yeşil gözlü kedi görmek durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir