AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah yeşil gözlü kedi görmek

Kahve falında siyah yeşil gözlü kedi görmek

Kahve falında siyah yeşil gözlü kedi görmek işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, işlerin istenmeyen bir hale geleceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah yeşil gözlü kedi gördüyseniz:

  • Yalnız başınıza çalışmanızda ya da ruhen veya fiziksel olarak stres oluşturan konularda rahatlamaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında siyah yeşil gözlü kedi görmek bereket ve huzur getireceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz yeşil gözlü kedi görmek üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların büyüyeceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil gözlü kara kedi görmek sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil gözlü kedi görmek birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gözü olmayan kedi görmek ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine işarettir.

Kahve falında kör gözlü kedi görmek eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, kazancının ve zenginliğinin artacağına yorulur.

Kahve falında gözleri parlayan kedi görmek keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, kişinin maddi zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedinin gözünü çıkarmak kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir