AnaSayfa / Genel / Kahve falında insanda kedi gözü görmek

Kahve falında insanda kedi gözü görmek

Kahve falında insanda kedi gözü görmek iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, işlerine verimin hâkim olacağına, işlerinin karışacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, en tepkedeki kimse olacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına işarettir.

Kahve falında insanda kedi gözü gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan yeni haberlere göre yeni planlar yapmanız gerekebilir.

Kahve falında insanda kedi gözü görmek hastalıklarının biteceğine, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına tabir olunur.

Kahve falında kedi gözlü insan görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kurtulmak ve normal hayatına dönmek için profesyonel bir yardım alması gerektiğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, planlarını ve projelerini gerçekleştirebilmesi için destekgöreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gözü olmayan kedi görmek ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına yorulur.

Kahve falında gözü kör kedi görmek attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi gözü çıkarmak aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gözsüz kedi görmek hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında iri gözlü kedi görmek gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine alamet eder.

Kahve falında mavi gözlü kedi görmek çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, kendi bildiğini okuyacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir