AnaSayfa / Genel / Kahve falında renkli gözlü kedi görmek

Kahve falında renkli gözlü kedi görmek

Kahve falında renkli gözlü kedi görmek keyfin ve ağız tadının kaçacağına, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, daha iyi şartlarda yaşayacağına, hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, problemlerini çözeceğine, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında renkli gözlü kedi gördüyseniz:

  • Hiçbir şey göründüğü kadar kötü olmayabilir.

Kahve falında renkli gözlü kedi görmek çok güzel haberler ile dönüleceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz renkli mavi gözlü kedi görmek kısmetinin ve bahtının kapanacağına, hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına yorulur.

Kahve falında gözlerinin farklı renkte olduğunu görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında renkli gözlü köpek görmek bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, zarar etmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sarı renk göz görmek çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, sıkıntısının biteceğine işarettir.

Kahve falında iki renkli göz görmek zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında renkli gözlü olmak ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına, kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında renkli gözlü kadın görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir