AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük fil görmek

Kahve falında büyük fil görmek

Kahve falında büyük fil görmek dualarının gerçekleşeceğine, erken evlilik yapacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük fil gördüyseniz:

  • Bazı öneri, teklif veya davetleriniz olumlu karşılık görmemiş olsa bile, siz tekrar tekrar önermeye veya teklif etmeye devam etmelisiniz.

Kahve falında büyük fil görmek onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına inanılır.

Kahve falında büyük bir fil görmek ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına işaret eder.

Kahve falında çok büyük fil görmek kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında küçük fil görmek borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına, yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağlayan fil görmek alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gümüş fil görmek işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına rivayet eder.

Kahve falında fil yavrusu öldürmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine delalettir.

Kahve falında fil yavrusunu görmek borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir