AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük fil görmek

Kahve falında küçük fil görmek

Kahve falında küçük fil görmek kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, çevrenizden takdir görmeye, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına yorulur.

Kahve falında küçük fil gördüyseniz:

  • Belli ilişkilerinizi sürdürebilmek için fazla gayret ettiğinizi düşünebilirsiniz.

Kahve falında küçük beyaz fil görmek keyfinin olmayacağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına yorulur.

Kahve falında küçük fil görmek çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında küçük fil yavrusu görmek hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında fil bebek görmek elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına işarettir.

Kahve falında denizden fil çıktığını görmek özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkek fil görmek ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında kızgın fil görmek daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boynuzlu fil görmek evlerine dünürcü geleceğine, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir