AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüş fil görmek

Kahve falında gümüş fil görmek

Kahve falında gümüş fil görmek sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, bilgi sahibi olacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine, duygusallığın ön plana çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında gümüş fil gördüyseniz:

  • Rastgele veriler ortaya atılabilir ya da çıkabilir.

Kahve falında gümüş fil görmek yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fil kolye görmek cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında su içinde fil görmek merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, terfi alamayacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil fil görmek büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına inanılır.

Kahve falında çok büyük fil görmek bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine işarettir.

Kahve falında bir sürü fil görmek işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında filden korktuğunu görmek gösterilecek sabır ve azimle kazanılan paranın bazı sorunlar yüzünden kısa süre içinde harcanacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında camdan fil görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir