AnaSayfa / Genel / Kahve falında fil yavrusu öldürmek

Kahve falında fil yavrusu öldürmek

Kahve falında fil yavrusu öldürmek özgüveninin bitme noktasına geleceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fil yavrusu öldürmek gördüyseniz:

  • Her koşulda size hayran olan kişiler bile tam olarak ne yapmaya çalıştığınızı anlamaya bilirler.

Kahve falında fil yavrusu öldürmek rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında fil ve yavrusunu görmek borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, toplum için faydalı işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında siyah fil yavrusu görmek işlerinde yenilikler yapacağına, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fil yavrusuna su içirmek işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine, yardıma muhtaç olan herkese elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz yavru fil görmek çok büyük miktarda kazanç getireceğine, rızkın gittikçe azalacağına işaret eder.

Kahve falında fil ve yavrusu görmek akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına tabir olunur.

Kahve falında yavru fil görmek boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına yorulur.

Kahve falında fil yavrusu beslemek uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, derdin sona ereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir