AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağlayan fil görmek

Kahve falında ağlayan fil görmek

Kahve falında ağlayan fil görmek müjdeli olaylar yaşayacağına, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, terfi edeceğine, tazeleneceğine, yeniden can bulacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağlayan fil gördüyseniz:

  • Belli bir ilişkiniz sizi engelliyor olabilir.

Kahve falında ağlayan fil görmek rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına, ticarete adım atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fil suresini okuduğunu görmek iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, geleceğine bakacağına tabir olunur.

Kahve falında cam fil görmek doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında denizden çıkan fil görmek iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sermayesinin boşa gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fil beslemek insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına rivayet eder.

Kahve falında fil yavrusu görmek sorunlarının artacağına, manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine inanılır.

Kahve falında fil yemek sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında fil kolye görmek belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir