AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük bir fil görmek

Kahve falında büyük bir fil görmek

Kahve falında büyük bir fil görmek maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, fal sahibinin kazancının artacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında büyük bir fil gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler yapmak istediklerinizi veya planlarınızı bilirlerse size destek verebilirler, haberdar olmalarını sağlamanızda fayda var.

Kahve falında büyük bir fil görmek kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, gücünün ve şansının yaver gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında büyük fil görmek yaptığı çalışmaların heba olacağına, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına işarettir.

Kahve falında çok büyük fil görmek borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına işarettir.

Kahve falında oyuncak fil görmek çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına inanılır.

Kahve falında heykel fil görmek evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fil beslediğini görmek büyük çaba sarfedeceğine, gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine işarettir.

Kahve falında fil yemek yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına işarettir.

Kahve falında kahve fincanında fil görmek kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir