AnaSayfa / Genel / Kahve falında fil yavrusunu görmek

Kahve falında fil yavrusunu görmek

Kahve falında fil yavrusunu görmek ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına, yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına, Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine, kötü günlerini aşmayı başaracağına, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine işaret eder.

Kahve falında fil yavrusunu gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışabilirsiniz, romantik bağlar kurabilirsiniz, mevcut bir iş ilişkisi romantizme dönüşebilir ya da yeni işbirlikleri veya ortaklıklar söz konusu olabilir.

Kahve falında fil ve fil yavrusu görmek kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına işarettir.

Kahve falında küçük fil yavrusu görmek tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine delalettir.

Kahve falında fil yavrusuna su içirmek art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, insanlara karşı güveninin sarsılacağına alamet eder.

Kahve falında fil ve yavrusunu görmek kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yavru fil beslediğini görmek işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına delalettir.

Kahve falında yavru fil sevmek hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, herkesin karşısında el pençe divan duracağına alamet etmektedir.

Kahve falında fil yavrusu beslemek şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fil yavrusunu sevmek yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir