AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir devlet büyüğünün elini öpmek

Kahve falında bir devlet büyüğünün elini öpmek

Kahve falında bir devlet büyüğünün elini öpmek onlarla doyasıya vakit geçireceğine, kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına rivayet eder.

Kahve falında bir devlet büyüğünün elini öpmek gördüyseniz:

  • Ya da sizin şikayetleriniz insanların size güvenini azaltabilir.

Kahve falında devlet büyüğü elini öpmek durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında devlet büyüğünün elini öpmek sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir devlet büyüğünün elini öpmek büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, herkesin istediği bir kariyeri olacağına işaret eder.

Kahve falında devlet büyüğünü öpmek gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, iş hayatında saygı göreceğine rivayet eder.

Kahve falında devlet adamı elini öpmek rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında devlet başkanının elini öpmek işlerin yolunda gideceğine, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında devlet başkanını elini öpmek işlerin düzeleceğine, adımların çok iyi bir yol açacağına, aile içinde de bereketin artacağına yorulur.

Kahve falında devlet başkanın elini öpmek kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir