AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük diken görmek

Kahve falında büyük diken görmek

Kahve falında büyük diken görmek büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına, şansın ve bahtının da açılacağına, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına inanılır.

Kahve falında büyük diken gördüyseniz:

  • Sezgisel olarak ne yapmanız gerektiğini biliyorsunuz.

Kahve falında büyük diken görmek şeytana uyacağına, bir sebeple ortaklığın bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ele batan dikeni çıkarmak sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına delalettir.

Kahve falında dikenli tel örgü görmek farklı kişilerle tanışacağına, yeni yerler göreceğine, evde dinlenmek zorunda olacağına alamet eder.

Kahve falında dikiş dikeni görmek ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, iletişim konusunda daha güçlü olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dikenli balık görmek yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına yorulur.

Kahve falında ayağına diken battığını görmek aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine delalet eder.

Kahve falında eline diken battığını görmek kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına alamet eder.

Kahve falında gül dikeni görmek birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir