AnaSayfa / Genel / Kahve falında eline diken battığını görmek

Kahve falında eline diken battığını görmek

Kahve falında eline diken battığını görmek atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine işarettir.

Kahve falında eline diken battığını gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde bazı değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında ele batan dikeni çıkarmak yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına işarettir.

Kahve falında eline diken battığını görmek ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında batan dikeni çıkartmak ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, günbegün kötüleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayağına diken battığını görmek farklı iş kollarına ulaşacağına, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında batan dikeni çıkarmak geçecek güzel bir ömre, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına alamet eder.

Kahve falında gül dikeni battığını görmek büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayağına batan dikeni çıkarmak ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine, şükür içinde bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında parmağına diken battığını görmek bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir