AnaSayfa / Genel / Kahve falında dikenli tel örgü görmek

Kahve falında dikenli tel örgü görmek

Kahve falında dikenli tel örgü görmek çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, bir sıkıntıya girmeye, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına, hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına işaret eder.

Kahve falında dikenli tel örgü gördüyseniz:

  • Daha ilginç kişiler veya diğer fırsatlar sizi bekliyor.

Kahve falında dikenli tel örgü görmek işlerin artacağına, aile işlerinin başına geçeceğine alamet eder.

Kahve falında dikenli tel görmek insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dikenli tellerden geçmek kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dikenli telden geçmek hem eğleneceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine delalet eder.

Kahve falında dikenli tele takılmak sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına tabir olunur.

Kahve falında dikenli telden atlamak kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına rivayet eder.

Kahve falında tel örgü görmek güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında tel örgüye tırmanmak kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir