AnaSayfa / Genel / Kahve falında dikiş dikeni görmek

Kahve falında dikiş dikeni görmek

Kahve falında dikiş dikeni görmek kısmetinin kapanacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan fal sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına işarettir.

Kahve falında dikiş dikeni gördüyseniz:

  • Çevrenize karşı kendinizi kanıtlama isteğiniz doğacak.

Kahve falında dikiş diken birini görmek kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dikiş diken kadın görmek kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet eder.

Kahve falında dikiş dikeni görmek sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına, refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına inanılır.

Kahve falında parmağına diken battığını görmek boş kuruntularla uğraşacağına, yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayağına batan dikeni çıkarmak kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına, böyle işlere kalkışacağına delalet eder.

Kahve falında ele diken batmak hedeflere ulaşılacağına, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dikenleri çıkarmak maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deve dikeni görmek işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına, zor ve kötü günler geçireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir