AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağına diken battığını görmek

Kahve falında ayağına diken battığını görmek

Kahve falında ayağına diken battığını görmek rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine delalet eder.

Kahve falında ayağına diken battığını gördüyseniz:

  • Huyunu az çok bildiğiniz için, onun hoşuna giden davranışlarda bulunmaya çalışın.

Kahve falında ayağına diken battığını görmek dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine inanılır.

Kahve falında ayağına batan dikeni çıkarmak geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında ayağa diken battığını görmek para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında batan dikeni çıkartmak fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine yorulur.

Kahve falında diken battığını görmek fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, manevi olarak çok rahat edileceğine rivayet eder.

Kahve falında parmağına diken battığını görmek korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine yorulur.

Kahve falında ele batan dikeni çıkarmak onlardan büyük hayır göreceğine, kendini yiyip bitireceğine delalet eder.

Kahve falında gül dikeni battığını görmek hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir