AnaSayfa / Genel / Kahve falında dikenli balık görmek

Kahve falında dikenli balık görmek

Kahve falında dikenli balık görmek işini kaybedeceğine, ekmeksiz kalacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine ve özellikle hatalara karşı çok fazla müsamahalı davranmayacağına, çok büyük bir çalışma yapılacağına, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, kişinin her işi severek yapacağına delalet eder.

Kahve falında dikenli balık gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili memnuniyetsizlikleriniz olabilir.

Kahve falında dikenli balık görmek çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına inanılır.

Kahve falında dikenli balık tutmak böylece kişinin hafifleyeceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dikiş diken birini görmek sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında vücudundan diken çıkarmak belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eline diken battığını görmek hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, yüzünün güleceğine rivayet eder.

Kahve falında diken koparmak düze çıkacağına, yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına tabir olunur.

Kahve falında dikenli yol görmek hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine, aldığı sorumlulukların fazla geleceğine yorulur.

Kahve falında ele diken batmak ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir