AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi çorabını giymek

Kahve falında kendi çorabını giymek

Kahve falında kendi çorabını giymek kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında kendi çorabını giymek gördüyseniz:

  • Gelişmeler çok yakında istediğiniz şekilde olabilir.

Kahve falında beyaz çorap giydirmek bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının çorabını giydiğini görmek büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üst üste çorap giymek çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz tül çorap giymek elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkeğe çorap giydirmek sevdiğine kavuşacağına, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine yorulur.

Kahve falında eşine çorap giydirmek kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine delalet eder.

Kahve falında ölü birine çorap giydirmek ekonomik kayıpların sürekli artacağına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında şeffaf çorap giymek hakkında iyi yorumlar yapılacağına, uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir