AnaSayfa / Genel / Kahve falında eline çorap giymek

Kahve falında eline çorap giymek

Kahve falında eline çorap giymek çok para kazanılacağına, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, maddi durumun daha kötü bir hal alacağına, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eline çorap giymek gördüyseniz:

  • Göstereceğiniz gayretin yararını göremeyebilirsiniz.

Kahve falında eline çorap giymek kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine, kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine yorulur.

Kahve falında ince çorap giymek yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine tabir olunur.

Kahve falında kahverengi çorap giymek yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine, toplumda itibar ve takdir toplayacağına delalet eder.

Kahve falında erkek bebeğe çorap giydirmek içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına yorulur.

Kahve falında çocuğa çorap giydirmek kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına işaret eder.

Kahve falında rengarenk çorap giymek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşine çorap giydirmek yeni projelere atılacağına, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çorap giymek hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, hayır duaları alınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir