AnaSayfa / Genel / Kahve falında tekeş çorap giymek

Kahve falında tekeş çorap giymek

Kahve falında tekeş çorap giymek sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında tekeş çorap giymek gördüyseniz:

  • Diğerlerine bağlı problemler veya yarattıkları dramatik ortam nedeniyle zor durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında tekeş çorap giymek ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tekeş çorap görmek iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına delalettir.

Kahve falında tekeş ayakkabı giymek adının ülke dışında yayılacağına, hayırlı bir terfi alınacağına tabir olunur.

Kahve falında tekeş terlik giymek çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına delalet eder.

Kahve falında erkek teke görmek gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında keçi teke görmek fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına işarettir.

Kahve falında teke tek kavga etmek yeni bir alışkanlık edinileceğine, işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına delalet eder.

Kahve falında teke görmek seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine, hayatın yoluna gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir