AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebeğe çorap giydirmek

Kahve falında bebeğe çorap giydirmek

Kahve falında bebeğe çorap giydirmek başarısının yükseleceğine, dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, kaybetmeyi göze alamayacağına, sayılan ve sevilen kimse olacağına, daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında bebeğe çorap giydirmek gördüyseniz:

  • Yalnız devam etmeniz durumunda beklemediğiniz kapılar aralanabilir.

Kahve falında bebek çorabı giymek tabiatı kötü olan kişiye, maneviyatın da zenginleşeceğine inanılır.

Kahve falında bebeğe çorap giydirmek kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erkek bebeğe çorap giydirmek saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, önünün açık olacağına delalettir.

Kahve falında birinin çorabını giymek kazalara ve belalara yakın duracağına, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mor çorap giymek maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, kazancın günden güne daha da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iki tane çorap giymek ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında farklı renk çorap giymek girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin çorabını giymek yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir