AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine çorap giydirmek

Kahve falında birine çorap giydirmek

Kahve falında birine çorap giydirmek büyük bir projeye girileceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, onun mutlu olmasına vesile olacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında birine çorap giydirmek gördüyseniz:

  • İçinizde beslediğiniz duygu, niyet ya da özlemlerinizi gidermenize yardım edebilecek acil adımlar atmanız gerekiyor.

Kahve falında siyah ince çorap giymek başarılı adımlar atılacağına, kötü yollara gireceğine yorulur.

Kahve falında başkasına çorap giydirmek çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil çorap giymek işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, fal sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağa çorap giydirmek kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ipek çorap giymek kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ters çorap giymek kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dantelli çorap giymek yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında tek tek çorap giymek karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, ummadığı yerden rızka nail olmaya alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir