AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurdan sel görmek

Kahve falında çamurdan sel görmek

Kahve falında çamurdan sel görmek evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, kasasının daha çok para dolacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, gülüp eğleneceğine, iş hayatında yaşadığı stresi söküp atacağına, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine delalettir.

Kahve falında çamurdan sel gördüyseniz:

  • Bazı plan, program ya da sözleşmeler düşünüldüğü kadar cazip ya da tam olmayabilir.

Kahve falında çamurdan sel görmek başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında çamur seli görmek çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine alamet eder.

Kahve falında çamur sel görmek uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine, hem hayatının kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çamur ve sel görmek umutsuzluklarını geride bırakacağına, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına inanılır.

Kahve falında sel ve çamur görmek bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına inanılır.

Kahve falında çamurlu sel görmek işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında evini sel bastığını görmek mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yağmurdan sonra sel görmek çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine, daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir