AnaSayfa / Genel / Kahve falında sel felaketinden kurtulmak

Kahve falında sel felaketinden kurtulmak

Kahve falında sel felaketinden kurtulmak çok resmi görevlerde bulunacağına, üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, uzun yıllar yaşayacağına, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sel felaketinden kurtulmak gördüyseniz:

  • Hayattan daha fazla zevk almak istiyorsunuz.

Kahve falında sel felaketinden kurtulmak çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına inanılır.

Kahve falında sel felaketi görmek özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine delalet eder.

Kahve falında bir felaketten kurtulmak borçlarının artacağına, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında felaketten kurtulmak öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına, kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hortum felaketi görmek endişelerin biteceğine, kendisini korumaya alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında felaketten kaçmak maddi sıkıntısı olmayacağına, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında su felaketi görmek hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine, manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına işaret eder.

Kahve falında deniz felaketi görmek atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir