AnaSayfa / Genel / Kahve falında sel ve yangın görmek

Kahve falında sel ve yangın görmek

Kahve falında sel ve yangın görmek büyük bir özgüven kazanılacağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına, maneviyata yöneleceğine, huzurunun bozulacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında sel ve yangın gördüyseniz:

  • Dedikoduların canınızı sıkmasına izin vermemeniz en doğru karar olacak.

Kahve falında yangın ve sel görmek girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine inanılır.

Kahve falında sel ve yangın görmek düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında sel sularından kaçmak sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına yorulur.

Kahve falında evinin sel bastığını görmek şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, nice noksanlık içinde olduğuna işarettir.

Kahve falında selin çekildiğini görmek iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında evin içinde sel görmek çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında selde kaybolmak yanlış kişilere denk geleceğine, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yağmurun sel olduğunu görmek gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, fal sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir