AnaSayfa / Genel / Kahve falında yolda sel görmek

Kahve falında yolda sel görmek

Kahve falında yolda sel görmek evlat sahibi olacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına, içebileceğine, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında yolda sel gördüyseniz:

  • Karşınızda çok sayıda seçenek veya fırsat var.

Kahve falında yolda sel görmek yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, rızkın ve kazancın artacağına işarettir.

Kahve falında kirli sel suyu görmek kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında selden korunmak yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında sel suyundan kaçmak kem gözlere geleceğine, bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sel taşkın görmek çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına delalet eder.

Kahve falında evinin sel bastığını görmek dertlerin biteceğine, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında selde araba kullanmak birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sel basmasını görmek ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, çevreye karşı itibarın artacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir