AnaSayfa / Genel / Kahve falında devlet adamını ölmüş görmek

Kahve falında devlet adamını ölmüş görmek

Kahve falında devlet adamını ölmüş görmek anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, devletle ilgili bazı sıkıntılar çıkacağına, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında devlet adamını ölmüş gördüyseniz:

  • Gerçekçi ya da gerçekçilikten uzak korkularla savaşmanın en iyi yolu güvenilir dostlarla konuşmak veya meditasyona başlamak olabilir.

Kahve falında devlet adamı mezarı görmek dişe diş savaşacağına, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında devlet adamının ağladığını görmek sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine yorulur.

Kahve falında hasta devlet adamı görmek çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski bir devlet adamı görmek zorluklarının biteceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına işarettir.

Kahve falında ünlü devlet adamı görmek kısmetinin açık olacağına, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında yabancı devlet adamı görmek huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına alamet eder.

Kahve falında bir devlet adamı görmek arzuların yerine geleceğine, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına yorulur.

Kahve falında devlet adamına sarılmak ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir