AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi beyaz muhabbet kuşu görmek

Kahve falında mavi beyaz muhabbet kuşu görmek

Kahve falında mavi beyaz muhabbet kuşu görmek hastalıklarının azalacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, hayallerindeki eve sahip olacağına, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında mavi beyaz muhabbet kuşu gördüyseniz:

  • Duygusal bir gelişme ya da durum bir ilişkinizin hızını kesebilir.

Kahve falında mavi ve beyaz muhabbet kuşu görmek verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında mavi beyaz muhabbet kuşu görmek büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna delalet eder.

Kahve falında mavi ve sarı muhabbet kuşu görmek kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Kahve falında mavi ve yeşil muhabbet kuşu görmek şansının kendinden yana olacağına, önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil ve mavi muhabbet kuşu görmek yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, bazı kayıplar olabileceğine rivayet eder.

Kahve falında muhabbet mavi kuşu görmek ev içinde sorunların ortaya çıkacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine yorulur.

Kahve falında mavi muhabbet kuşu sevmek çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, dertlerin uzaklaştırılacağına delalet eder.

Kahve falında mavi yeşil muhabbet kuşu görmek sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, umutlarını kaybedeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir